LIFTBAR FACE – MICRONEEDLING

Anti-aging behandeling door Microneedling, voor iedereen die een sterker dikker en egaler huid wil. De fijne lijntjes, rimpels en verslapping worden op een natuurlijke manier aangepakt.

BOEK NU

INTENSIEVE
ANTI-AGING

Deze effectieve technologie werkt optimaal voor intensieve anti-aging, een egalere, elastischer en stevigere huid. Fijne lijntjes en rimpels verminderen. De huid kan voedingsstoffen vele malen beter absorberen waardoor deze doordringt in de huidlagen waar het nodig is.

HOE WERKT HET

Door het maken van minuscule gaatjes in de huidlagen wordt onmiddelijk ons eigen reparatiesysteem in gang gezet waardoor deze opnieuw collageen en elastine produceert. De huid word steviger en elastischer. Lijntjes, rimpels en littekens ontstaan door een tekort aan onderliggende elastine en collagene vezels. Microneedling stimuleert de aanmaak waardoor de onderliggende huidlagen weer worden opgevuld met nieuw collageen en elastine. Door de naaldjes ontstaan kanaaltjes waardoor de voedingsstoffen die tijdens deze behandeling worden toegevoegd dieper in de huid doordringen en optimaal worden geabsorbeerd in de huidlagen waar dit nodig is.

Liftbarface


WAT IS DE MEERWAARDE
VOOR U


huidverjonging door collageen stimulatie.
de huid word steviger.
de huid word sterker.
gladmakend effect.
de huid gaat stralen.
de huid neemt werkstoffen beter op.
fijne lijntje verminderen.
rimpel vermindering.
litteken vermindering.
pigment verbetering.
korte herstelperiode.

OPTIMAAL RESULTAAT

Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuur (afhankelijk van de huid conditie). Daarna onderhoud elke 3 maanden