CUPPING FACE

(Bio Energetische gezichtsbehandeling) De basis van de behandelingen gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om te komen tot huidverbetering. Ontgiften, energie geven en celvernieuwing.

BOEK NU

MEERWAARDE VOOR U

betere doorbloeding voor zowel het gezicht en het lichaam
betere lymfe doorstroming
betere afvoer van afvalstoffen en vocht
de gezichtsbehandeling in combinatie met de opening geeft meer resultaat ten opzichte van klassieke behandeling en werkt ook langer door
een mooie structuur en frisse uitstraling van huid
liftend effect en oppervlakkige lijntjes verminderen

De jukbenen zijn beter zichtbaar en de kaaklijn is strakker.
De structuur en de kleur van de huid zijn weer fris en stralend.
De huid voelt glad aan, de onderhuidse
verdikkingen zijn drastisch vermindert en vaak zelfs helemaal weg.
Verminderd oppervlakkige lijntjes.

behandeling cuppingface

DUIDELIJK ZICHTBAAR

Dit geeft een duidelijk zichtbaar resultaat, zelfs na de eerste behandeling ziet u veranderingen in het gezicht.

DE BIO ENERGETISCHE FACIAL

De behandeling begint op de rug (energetische opening noemen we dat). Waarom ik op deze manier werk is omdat langs wervelkolom diverse energiepunten lopen van alle organen. Deze worden geprikkeld en geopend. Daarom komt de doorbloeding komt op gang en krijgen we een optimale ontspanning. De huid neemt de werkstoffen tijdens de behandeling makkelijker op. Met als gevolg een diepere werking. Waardoor je meer profijt van de behandeling hebt. De behandeling werkt nog 2 a 3 dagen door.

Met de cuppingface drainage worden vochtophopingen en afvalstoffen op een milde wijze afgevoerd. Wanneer het lichaam vol zit met afvalstoffen/blokkades kan het lichaam ook niets ontvangen. De behandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem  en verbetert de huid. Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt op deze manier ruimte voor energie en voedingsstoffen. U krijgt een mooie gladde, levendige, stralende huid die er jonger uitziet.  Als ik de energetische opening hebben gedaan (op de rug) gaan we met de voorzijde verder. Ik behandelen eerst de buiklijn, borst décolleté om vervolgens het gezicht te gaan behandelen. Hier word wederom gewerkt met de cupping drainage om afvalstoffen en overtollige vochtophopingen af te voeren.