Vitaliteit behandeling

De behandeling gaat uit van 3 belangrijke onderdelen weer in balans te komen; ontgiften | energie geven | celvernieuwing

BOEK NU

MEERWAARDE VOOR U

door deze behandelingsmethode te ondergaan wordt er meer resultaat uit de producten en behandeling gehaald.
betere doorbloeding.
betere lymfe doorstroming.
betere afvoer van afvalstoffen en vocht.
vage pijntjes verdwijnen.
mooie structuur, strakkere en frisse uitstraling van jouw huid.
algeheel welbehagen, ontspanning van top tot teen.
langdurig resultaat (veel langer dan bij alleen manuele massage).
de behandeling haalt negatieve energie en stress blokkades weg.
zorgt uiteindelijk voor natuurlijke verjonging van de huid.

cupping body

DE VOORDELEN

Wat zijn voor u de voordelen van deze behandeling: Laat je energie weer voluit stromen waardoor je vitaliteit word verhoogt en je minder snel ziek word | Stimuleren van de huid microcirculatie | Helpen zich te ontdoen van gifstoffen | Brengt balans geestelijk en fysiek | Stimuleren zuurstofvoorziening.

DE BEHANDELING

Ik start met een energetische opening langs de wervelkolom om alle energie punten open te zetten welke verbonden zitten aan de organen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam geactiveerd wordt en er met de behandeling optimaal resultaat kan worden behaald. Ik behandel het lichaam daarna met Bioaroma’s (essentiële oliën) die specifiek op jou worden afgestemd, in combinatie met de cupping en manuele massage. In deze behandeling wordt de energiebalans hersteld en werken werken op het emotioneel en fysieke gedeelte. Het afvoer van afvalstoffen, vochtophopingen, vetophopingen en verklevingen (kristalophopingen) worden gestimuleerd. Hierdoor zul je ervaren dat kleine pijntjes verminderen of verdwijnen. De behandeling is geschikt voor mensen met weinig energie, een overvollen agenda, stress, burn-out, herstel na ziekte en ondersteuning tijdens het afvallen of intensief sporten.