CUPPING BODY

Is een bio energetische bodydrainage) De behandeling gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om tot huidverbetering te komen; ontgiften | energie geven | celvernieuwing

BOEK NU

MEERWAARDE VOOR U

door deze behandelingsmethode te ondergaan wordt er meer resultaat uit de producten en behandeling gehaald.
betere doorbloeding.
betere lymfe doorstroming.
betere afvoer van afvalstoffen en vocht.
vage pijntjes verdwijnen.
mooie structuur, strakkere en frisse uitstraling van jouw huid.
algeheel welbehagen, ontspanning van top tot teen.
langdurig resultaat (veel langer dan bij alleen manuele massage).
de behandeling haalt negatieve energie en stress blokkades weg.
zorgt uiteindelijk voor natuurlijke verjonging van de huid.

cupping body

DE VOORDELEN

Wat zijn voor u de voordelen van deze behandeling: Afvoer en bestrijding van oedemen | Stimuleren van de huid microcirculatie | Helpen zich te ontdoen van gifstoffen | Gelijkmatige huidskleur bewerkstelligen | Stimuleren zuurstofvoorziening.

BIO ENERGETISCHE BODYDRAINAGE

Cupping body is een energetische wellness lichaamsbehandeling. Ik start met een energetische opening langs de wervelkolom om alle energie punten open te zetten. Dit zorgt ervoor dat het lichaam alvast geactiveerd wordt en er met de drainage meer resultaat kan worden behaald. Ik behandel het lichaam daarna met Bioaroma’s (essentiële oliën), in combinatie met de cups en manuele massage. In deze behandeling wordt de energiebalans hersteld, en word de afvoer van afvalstoffen, vochtophopingen, vetophopingen en verklevingen (kristalophopingen) gestimuleerd. Hierdoor zul je ervaren dat kleine pijntjes verminderen of verdwijnen. De behandeling is geschikt bij herstel na ziekte, mensen met weinig energie of een overvollen agenda, ondersteuning tijdens het afvallen of intensief sporten.